Scope Business Support

Uw partner in preventieve praktische (verzuim)begeleiding

Hoe hoog is het verzuim in het bedrijf?
Verzuimpreventie begint achter de voordeur.
Medewerkers melden zich soms ziek vanwege stressvolle situaties thuis. Uitdagingen achter de voordeur vinden hun weg naar de werkvloer en beïnvloeden de vitaliteit van uw medewerkers.

Onze Aanpak: Persoonlijke ondersteuning! We begeleiden en ontzorgen medewerkers bij uitdagingen zoals financiële problemen, scheiding, zorgtaken, gezondheidskwesties, trouwen en geboorte, die hun werk beïnvloeden. Deze gebeurtenissen noemen we life-events. Onze praktische aanpak bij deze life-events  brengen balans in werk en persoonlijk leven. 

Waarom kiezen voor Scope Business Support?

Investeren in preventieve begeleiding als werkgever leidt tot een voorkoming van verzuim of snellere terugkeer van medewerkers, met professionele ondersteuning zonder eigen zoektochten en financiële verplichtingen. Ontdek de voordelen van onze aanpak!

Voor ondernemers

Optimaliseer bedrijfsprestaties  met onze expertise en ondersteuning.

Naast verzuimpreventie voor medewerkers, zijn de algehele bedrijfsprestaties ook van belang, deze moeten optimaal blijven.
Zaken waar teveel tijd in gaat zitten worden vaak vooruitgeschoven, daarom bieden wij deskundig advies en persoonlijke ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering. 

Onze diensten zijn onder andere:

 • Opstellen van strategisch bedrijfsplan
 • Individuele coaching
 • Organiseren, plannen, coördineren en controleren van diverse activiteiten binnen een bedrijf om de gestelde doelen en doelstellingen te bereiken.
 • liquiditeitsplanning
 • Advies in situaties waarin het bedrijf geen groei doormaakt of er geen opvolging is
 • Alle overige werkzaamheden waarbij op afroep ondersteuning of advies is gewenst.
   
   
   

Waarom wachten op antwoorden als ze nu te krijgen zijn? Bij Scope Business Support begrijpen we de behoefte aan snelle, effectieve hulp. Wij bieden directe ondersteuning, zodat snel uit de situatie gekomen kan worden of weer op de juiste weg. Dit kan vaak al op korte termijn.

Neem contact op
Als door de bomen het bos niet meer wordt gezien, als de prestaties niet meer worden gehaald, of als een situatie stress veroorzaakt bij u of uw werknemer, wat van invloed kan zijn op het werk?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om te helpen.

×

Hallo!

Chatten met Monique? Dat kan!

× WhatsApp ons