Scope Business Support

Wij, Huib van Veen en Monique Knol, beschikken over meer dan drie decennia aan gecombineerde ervaring in de financiële en sociale zekerheidsbranche. Gedurende deze periode zijn we continu gegroeid, ons aangepast aan veranderingen en ons vakmanschap verfijnd.

Met meer dan 17 jaar ervaring op het gebied van Sociale Zekerheid, is Monique een expert die het complexe doolhof van regels en voorschriften doorgrondt. Of ze nu fungeerde als interim juridisch kwaliteitsmedewerker of als teamcoach bij diverse sociale diensten in het land, Monique heeft vrijwel alle mogelijke situaties aangepakt.

Ze staat bekend om haar diepgaande kennis, scherpe en doelgerichte communicatie en haar praktische benadering. Monique gaat tot het uiterste om het beste resultaat voor haar klanten te bereiken.

Met ruim 23 jaar ervaring als zelfstandig financieel professional, is hij dé specialist op het gebied van boekhouding en op maat gemaakt financieel advies voor zowel particulieren als bedrijven. Met een schat aan kennis en ervaring kan Huib vrijwel elk bedrijf voorzien van waardevol financieel inzicht en zorgvuldige administratieve dienstverlening.

×

Hallo!

Chatten met Monique? Dat kan!

× WhatsApp ons